Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Be Jeweled Gel Polish GP

De Urban Nails Be Jeweled Gelpolish - Gellak is van de beste kwaliteit en geschikt voor zowel de natuurlijke nagel als de kunstnagel.
Deze gellak / gelpolish kan worden uitgehard onder een UV lamp (2 minuten) of een LED lamp (60 seconden). Iedere verpakking bevat 15ml. en is voorzien van een prettig kwastje zodat het strak aangebracht kan worden.

Sher Nailproducts groothandel werkt met het kwalitatieve en Europees goedgekeurde merk Urban Nails.
Naast NeXt gel, gel en acryl verkoopt Sher Nailproducts ook de Gellak - Gelpolish van Urban Nails.


Urban Nails Gellak - Gelpolish
We werken bij Sher Nailproducts alleen met kwalitatief goede producten.
Door eigen ruime ervaring (wij hebben ook een salon en verzorgen opleidingen/workshops) weten wij dat de producten van Urban Nails erg prettig zijn om mee te werken. Zo ook de Gellak - Gelpolish van Urban Nails.

Daarom verkopen we in onze nagelproducten groothandel de nagelproducten (o.a. Gellak - Gelpolish) van Urban Nails.
De Gellak - Gelpolish van Urban Nails is een kwalitatief goed product, geschikt voor iedere Nagelstyliste!

Wil je meer weten over het merk Urban Nails en over de producten die Sher Nailproducts groothandel van het merk Urban Nails verkoopt? Of onze ruime collectie Gellak - Gelpolish van Urban Nails bekijken?

Met de gelpolish - gellak van het merk Urban Nails (Be Jeweled) ben je verzekerd van prachtig gelakte nagels die lang mooi blijven. 

Urban Nails - Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is belangrijk. Met onze primerproducten bereid je de natuurlijke nagels voor. De Urban Nails Magic Prep is een reinigings- en ontvettingsvloeistof die wordt gebruikt om de natuurlijke nagel te dehydrateren. Vervolgens wordt de Ultrabond primer aangebracht om ervoor te zorgen dat de gelpolish - gellak goed hecht.
Persoonlijk advies nodig voordat je besteld? Neem gerust contact met ons op. 

Urban Nails Gellak

Gellak is een soepele lak die je gerust zelf kunt aanbrengen. De gellak - gelpolish van Urban Nails wordt verkocht onder de noemer Be Jeweled Gelpolish.

Urban Nails distributeur - groothandel

Sher Nailproducts is distributeur van Urban Nails. Bekijk onze ruime collectie van meer dan 3000 producten online of fysiek in onze groothandel in Boxmeer (regio Cuijk - Uden - Venray - Venlo - Nijmegen). 

Advies nodig voordat je jouw Urban Nails Be Jeweled gellak - gelpolish aankoopt of collectie uitbreidt?
Neem gerust contact met ons op voor advies.