Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

BIAB / Rubber Base Gel

BIAB is een wat dikkere bouw gel die je kunt gebruiken voor mooie, verstevigde nagels.
BIAB staat voor Builder In A Bottle. Het gaat om een verstevigende, opbouwende gel voor op de natuurlijke nagels.

Waarvoor gebruik je Urban Nails rubber gel (BIAB)?

Urban nails rubber base gel (BIAB) is een flexibele bouw gel. De BIAB is gemaakt voor de natuurlijke nagels en hecht daardoor ook heel goed. De Urban nails rubber (BIAB) gel is dikker als je gewend bent met een zeer sterke hechting. Dankzij de dikte kan je met deze gel uitstekend bouwen, waardoor je een mooie bolling kan maken. Net zoals echt rubber is dit product erg flexibel. Deze eigenschap voorkomt het loslaten van de nagel. Een mooie bijkomstigheid is dat onze Rubber gels van Urban Nails super goed hechten. De stevigheid en flexibiliteit van de gel resulteert in een erg sterke nagel. 

De Urban Nails rubber gels zijn af te weken.

 

Urban Nails BIAB in meerdere kleuren verkrijgbaar
De Urban nails Milky Pink is een hele mooie, natuurlijke kleur. De Urban nails Rubber Pink is iets roze. De Urabna nails Rubber Base Peach gaat naar een naturel tint; en de Urban nails Rubber Base naturel is iets donkerder en neigt naar nude. De Urban nails Rubber Base Milky White heeft een milky-look, maar de gewone Urban nails Rubber Base White leent zich beter voor bruidjes. Die is namelijk nóg witter. En dan zijn er nog de BIAB’s met een shimmer: de shimmer pink zilver én shimmer pink gold. En het assortiment van Urban nails rubber gels word steeds uitgebreider.


Waarom kopen bij Sher Nailproducts Groothandel?
Sher Nailproducts is een nagelproducten groothandel, gevestigd in Boxmeer. Officieel groothandel van het merk Urban Nails. 
Een bezoek aan de groothandel Sher Nailproducts is mogelijk maar ook staat het gehele assortiment online en zijn al onze producten online via de webshop te bestellen.
Hulp nodig tijdens je bestelling? Neem gerust contact op! 

Sher Nailproducts verkoopt onder andere Gellak, Gelpolish, NeXt Gel, Acryl, Gel en Nail-art van het merk Urban Nails. 
Uiteraard is er ook een uitgebreid assortiment in alle benodigdheden zoals penselen, opbergdozen, nageltafels, disposables, dappendish, freesmachines, nagel lampen etc.

Wij werken met het zeer kwalitatieve merk Urban Nails.
Uit ervaring (wij hebben ook onze eigen nagelsalon en geven nagelstyliste opleidingen / workshops) weten wij dat de producten van Urban Nails zeer fijn zijn om mee te werken. 

Er is een ruim assortiment in Gellak, GelpolishNeXt GelAcryl, Gel en Nail-art producten van het merk Urban Nails. 
Ook geeft Sher (eigenaresse van Sher Nailproducts) je graag vrijblijvend advies en ben je altijd van harte welkom in onze groothandel.
Wij zijn gevestigd in Boxmeer, nabij Uden - Nijmegen - Cuijk - Venray - Venlo.
Er is ruime parkeergelegenheid in de nabijheid van de groothandel.