Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen

Verzenden & retourneren

Levering:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. . Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 Gratis voor bestellingen vanaf €25,- excl btw

*PostNL Pakket (met Track & Trace - niet verzekerd)

*€8.70 PostNL Aangetekend (met Track & Trace en verzekerd tot max. € 500,-)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Garantie

Wij doen ons uiterste best uw bestelling correct samen te stellen en tijdig te verzenden. Indien u uw bestelling heeft ontvangen, adviseren wij u deze te contoleren op juist- en volledigheid. Indien uw bestelling onjuist, onvolledig dan wel beschadigd is, dient u hiervan melding te maken bij Sher Nailproducts. Dit is mogelijk tot dezelfde dag van ontvangst van de goederen.

 

Retour/Klachten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die in de opruiming/afgeprijsd zijn kunt u dit niet retour sturen.

Mocht je toch een klacht hebben dan zouden we het prettig vinden als je contact met ons opneemt via [email protected]

 

Wat gebeurt er als ik het pakket niet ophaal bij het postkantoor/servicepunt?

Als je je pakket niet ophaalt wordt het naar ons teruggestuurd. Het pakket wordt dan door ons geregistreerd als 'niet-opgehaald':Het Is mogelijk om deze weer te laten verzenden tegen betaling van de verzendkosten die op dat moment gelden bij de Post.NL. Indien je geen pakket meer wenst zullen we vervolgens € 10 administratiekosten in rekening brengen en de overige kosten retourneren zoals betaald is.